Napelemes keréknyomás ellenőrző rendszer

-34%
ÚJ
Napelemes keréknyomás ellenőrző rendszer
Napelemes keréknyomás ellenőrző rendszer
Napelemes keréknyomás ellenőrző rendszer
Napelemes keréknyomás ellenőrző rendszer
Napelemes keréknyomás ellenőrző rendszer
Napelemes keréknyomás ellenőrző rendszer
TPMS, azaz guminyomás ellenőrző rendszerAz abroncsnyomás-ellenőrző rendszer (TPMS) olyan elektronikus rendszer, amely a pneumatikus gumiabroncsokon belüli légnyomást a különböző típusú járműveken figyelemmel kíséri. A TPMS a valós idejű gumiabroncsnyomás-információkat a járművezető felé továbbítjaMiért szükséges?

A TPMS célja, hogy a gumiabroncsok veszélyes állapotának korai felismerésével elkerülje a közlekedési baleseteket, a magas üzemanyag-fogyasztást és a gumiabroncs kopását a túlzottan felfújt gumiabroncsok miatt.A TPMS alkalmazásának célja kettős: elsőként növeli a biztonságot, hiszen a kimutatások szerint sok baleset történik amiatt, hogy rossz guminyomással közlekednek az autósok.A másik cél pedig a fogyasztás megfelelő szinten tartása és a környezetvédelem. Nem mindegy ugyanis, hogy a gyárihoz képest például 30 százalékkal kisebb guminyomással autózhatunk. Ebben az estben nemcsak több üzemanyagot égetünk el, hanem a gumi is intenzívebb kopásnak van kitéve.Az EU-ban 2014. november 1. után forgalomba hozott új gyártású autók esetén kötelező széria tartozék a TPMS (tire-pressure monitoring system), magyarul az abroncsnyomás-ellenőrző rendszer.

A nem megfelelő gumiabroncs-nyomás csökkenti a gumi élettartamát és növeli a jármű tüzelőanyag-fogyasztását, másrészt a közlekedés biztonságára is kihat, hiszen megváltozik a fékút és a jármű mozgása is rapszodikussá válhat.

A sofőrök hajlamosak megfeledkezni a guminyomás ellenőrzéséről, így a hiba huzamosabb ideig áll fenn.Tulajdonságok:

1: lopásgátló anyák; könnyű telepítés;
2: Magas és alacsony nyomás, szivárgásjelzés;
3. ábra: Érzékelő pontos vezeték nélküli átvitel;
4. Környezetvédelmi napelemek;
5: LCD kijelző, egyszerű kezelőfelület;
6: Légtelenítő riasztás, megakadályozza a gumiabroncsok felrobbantását;
7: Nagy pontosság, Freescale importált chipek használata;
8. ábra: A gumiabroncs nyomásának és hőmérsékletének valós idejű ellenőrzése;Csomag tartalma: 1 x kijelző, 4 x érzékelő; 1 x angol használati útmutató, 1 x műanyag fedél; 1 x USB kábel, 4 x csavaros gyűrű, 1 x műanyag gyűrű
37 990 Ft
Akció: 24 990 Ft
Kezdete: 2019.08.03   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 25 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Cikkszám
0613
Státusz
ÚJ    
Webáruház készítés
glami.hu